KLASSISK MUSIK  

Hvordan virker musikken på os - og hvordan kan vi påvirke musikken? Oplev en koncert, hvor vi oplever samtaler og følelser gennem musikken, og hvor børnene får en fornemmelse af forholdet mellem forskellige karakterer i musikken. Bl.a. vil de komme til at tegne hvad de hører, mens musikken spiller. 

Esbjerg Ensembles blæsere besøger Varde Kommunes folkeskoler med de populære program "Musik og Følelser". Musikerne vil præsentere deres instrumenter og naturligvis sig selv. De vil herudover give børnene en fantastisk oplevelse gennem musikken, hvor børnene kommer til at deltage aktivt med sang og tegninger. 

Musik – 2. klasse

Hvordan virker musikken på os? Og hvordan kan vi påvirke musikken?  

Spilleplan

Forløbet Klassisk Musik skal ikke bookes. Der er i stedet udarbejdet en spilleplan, hvor I kan se hvor og hvornår, jeres klasse skal deltage i arrangementet. Det er muligt at bytte datoer indbyrdes, hvilket den enkelte læringsvejleder selv skal sørge for og efterfølgende give besked til Peter Vogel, pvoo@varde.dk.

Faciliteter

På alle ovennævnte lokationer er der gode toiletfaciliteter og mulighed for at spise medbragte madpakker.

Transport

Der ydes ikke tilskud til transport i forbindelse med forløbet Klassisk Musik. 

Evaluering

Spørgeskema udsendes automatisk pr. mail til besvarelse efter endt forløb. Derudover modtager Varde Kommune gerne både lærere og elevers tilbagemeldinger på forløbet.

Informationer

Klassetrin 2. klasse
Emneområde Klassisk musik
Fag Musik
Forløbet foregår i perioden 26. september - 2. oktober 2023
Tid 45 min. 
Sted

Blåvandshuk Skole, Ølgod Hallen, Smedeværkstedet, Frelloskolen, Lykkesgårdskolen

Kontakt

Peter Vogel
Leder, Musik & Billedskolen
pvoo@varde.dk, 22659531
 

Udforsk Orange Big Pattern
Klassiskmusik