MODERNE DANS 

I Back Into Time møder I tre dansere, som gerne vil inspirere andre til at danse og bevæge sig frit uden at være bange for at bevæge sig frit eller være ny til noget. Selv er danserne fjollede, forskellige og giver sig hen i nuet, når de tager jer med på en rejse gennem mange måder at udtrykke sig på med kroppen.   

Forestillingen er også en fortælling om fællesskab, opbakning og frihed til at udtrykke sig. Gennem en række dansestilarter, med hver sin musikform, hver sit groove og måde at bevæge sig på, viser Back Into Time vej ind i en fantasiverden, hvor dans kan være alt og intet er forkert - så længe man leger med at udtrykke sig gennem bevægelse. Det kommer I til at mærke på egen krop ved at deltage, få sved på panden og mærke pulsen og groovet i musikken. 

Idræt – 3. klasse

Gennem en række dansestilarter, med hver sin musikform, hver sit groove og måde at bevæge sig på, viser Back Into Time vej ind i en fantasiverden, hvor kan dans være alt og intet er forkert.

Spilleplan

Forløbet Moderne Dans skal ikke bookes. Der er i stedet udarbejdet en spilleplan, hvor I kan se hvor og hvornår, jeres klasse skal deltage i arrangementet. Det er muligt at bytte datoer indbyrdes, hvilket den enkelte læringsvejleder selv skal sørge for og efterfølgende give besked til Susie Kilsgaard, skil@vardebib.dk.

Sådan kan I forberede jer 

I kan forberede eleverne ved at vise kompagniets videohilsen samt fortælle om besøget og give dem et indtryk af, hvilken slags dans, de skal møde. I finder 2Grooves videohilsen til eleverne nederst på denne side. 

Eleverne skal møde i løstsiddende tøj, som de kan bevæge sig i, samt have bare fødder. Vi opfordrer samtidig til, at det er de samme voksne, der deltager aktivt under hele besøget.  

Faciliteter

Hos værtsskolerne er der gode toiletfaciliteter samt mulighed for at spise medbragte madpakker. 

Evaluering

Spørgeskema udsendes automatisk pr. mail til besvarelse efter endt forløb. Derudover modtager Varde Kommune gerne både lærere og elevers tilbagemeldinger på forløbet Moderne Dans Informationer

Klassetrin 3. klasse
Emneområde Dans, bevægelse
Fag Idræt
Forløbet foregår i perioden 25-28/3 og 31/3-1/4 2025
Tid 90 min. 
Sted Info følger 
Kontakt

Susie Kilsgaard, pædagogisk konsulent, Varde Bibliotek, skil@vardebib.dk / 41826888

Udforsk Orange Big Pattern
2Groove Dansehallerne Foto Martin Dam Kristensen

Foto: Martin Dam Kristensen 

Acceptér venligst Statistik Cookies for at se videoen