Ballet

Til november kommer balletskoleelever fra Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro til Varde. Vi får besøg af et lille balletkompagni med ca. 20 børn i alderen 3.-10. klasse.

Det Kongelige Teaters Balletskole præsenterer eleverne for dansens magi og giver dem et spændende indblik i ballettens verden, som er fyldt med dejlig musik og smukke, farverige kostumer. Efter forestillingen deltager eleverne selv aktivt i en balletworkshop.

Idræt, Musik – 1. klasse

Oplev dansens magi og få et spændende indblik i ballettens musikalske og farverige verden gennem både forestilling og workshop med børn og unge fra Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro. 

Spilleplan

Forløbet Ballet skal ikke bookes. Der er i stedet udarbejdet en spilleplan, hvor I kan se hvor og hvornår, jeres klasse skal deltage i arrangementet. Det er muligt at bytte datoer indbyrdes, hvilket den enkelte læringsvejleder selv skal sørge for og efterfølgende give besked til Lisbeth Kodal, lkod@varde.dk.

Faciliteter

Hos værtsskolerne er der gode toiletfaciliteter samt mulighed for at spise medbragte madpakker. 

Transport

Der ydes ikke tilskud til transport i forbindelse med forløbet Ballet. 

Evaluering

Spørgeskema udsendes automatisk pr. mail til besvarelse efter endt forløb. Derudover modtager Varde Kommune gerne både lærere og elevers tilbagemeldinger på forløbet om Ballet.   

Informationer

Klassetrin 1. klasse
Emneområde Kultur, Dans, Ballet
Fag Idræt, Musik
Forløbet foregår i perioden 7.–9. november 2023
Tid 75 minutter
Sted Nordenskov Skole,
Frelloskolen
Ølgod Skole (i Ølgod Hallen)
Kontakt Lisbeth Kodal
Pædagogisk læringskonsulent, Børn og Læring, Varde Kommune
lkod@varde.dk, 2974 0238

Kongelig Ballet Udforsk 01
Udforsk Orange Big Pattern
Kongelig Ballet Udforsk 03
Kongelig Ballet Udforsk 02